Kirjoitettu 11.2.2023

Mustasaaren perussuomalaiset pitivät järjestäytymiskokouksensa.
Tämän vuoden yhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin Matti Hakala, sihteeriksi Susanna Sariola ja taloudenhoitajaksi Mikael Ö.
Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Micael Westerholm, joka valittiin tehtäväänsä jo yhdistyksen syyskokouksessa.


Mustasaaren perussuomalaiset pitivät järjestäytymiskokouksensa. Mukana kokoustamassa olivat mm. Jussi Lammi, Matti Hakala, Micael Westerholm, Susanna Sariola ja Erkki Rantatupa.

Kirjoitettu 6.2.2022

Mustasaaren perussuomalaisissa jatketaan Micael Westerholmin komennossa

Micael Westerholm valittiin yksimielisesti jatkamaan Mustasaaren Perussuomalaisten puheenjohtajana myös vuonna 2022. Yhdistyksen syyskokous valitsi yrittäjä, kuntavaltuutettu Micael Westerholmin lisäksi hallitukseensa ensi vuodelle myös Jussi Lammin (varalla Ulf-Peter Ek), Kimmo Sundelinin (Erkki Rantatupa) ja Matti Hakalan (Susanna Sariola).

Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirihallituksessa Mustasaaren yhdistystä edustaa ensi vuonna puheenjohtaja Westerholm (varalla Susanna Sariola).

Piirin yleisiin kokouksiin Mustasaaresta valittiin Kimmo Sundelin (varalla Ulf-Peter Ek), Matti Hakala (Erkki Rantatupa) ja Jussi Lammi (Susanna Sariola).

Toiminnantarkastajaksi valittiin Juha Rantala (varalla Irene Sundelin).
Mustasaaren perussuomalaisten syyskokouksessa piti poliittisen katsauksen kansanedustaja Jukka Mäkynen. Piirin vaalipäällikkö ja tiedottaja Juha Rantala puolestaan kertoi aluevaaliasioista.

Juha Rantala


Mustasaaren Perussuomalaisten syyskokoukseen ottivat osaa mm. Jussi Lammi, Ulf-Peter Ek, Irene Sundelin, Kimmo Sundelin, Susanna Sariola, kansanedustaja Jukka Mäkynen, Micael Westerholm, Matti Hakala ja Erkki Rantatupa. – Kuva: Juha Rantala

Kirjoitettu 15.9.2020

Micael Westerholm jatkaa Mustasaaren perussuomalaisten puheenjohtajana

Valtuutettu Micael Westerholm jatkaa yksimielisesti Mustasaaren perussuomalaisten puheenjohtajana. Mustasaaren yhdistyksen syyskokous valitsi Westerholmin lisäksi hallitukseensa Jussi Lammin, Erkki Korpelan ja Susanna Sariolan. Hallituksen varajäseniksi ensi vuodelle valittiin Erkki Rantatupa, Mikko T. ja Kimmo Sundelin.
Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin hallitukseen valittiin puheenjohtaja Micael Westerholm, varalle Susanna Sariola. Piirikokousedustajiksi puolestaan valittiin Susanna Sariola, Erkki Korpela (Erkki Rantatupa) ja Jussi Lammi (Micael Westerholm).
Taloudenhoitajana jatkaa Mikael Ö ja toiminnantarkastajaksi valittiin Juha Rantala (varalla Harry Reini).

Juha Rantala

 

Kirjoitettu 14.7.2020

Perussuomalaisten kuntavaalikutsunnat jatkuvat Vaasassa!

Tällä kertaa Vaasassa Palosaaren torilla lauantaina 18. heinäkuuta klo 11 – 13
Paikalla: kansanedustajat Jukka Mäkynen ja Juha Mäenpää, sekä piirin ja paikallisyhdistyksen aktiiveja
Tarjolla: makkaraa, mehua, peruslukemista sekä hyvää ja aurinkoista seuraa!
Tervetuloa läheltä ja kaukaa!

Kirjoitettu 29.1.2020

Mustasaaren Perussuomalaisten järjestäytymiskokouksessa keskusteltiin kuntavaaleista

Mustasaaren Perussuomalaisten järjestäytymiskokouksessa Jussi Lammi valittiin yhdistyksen varapuheenjohtajaksi. Sihteerinä jatkaa Susanna Sariola ja taloudenhoitajana Mikael Ö. Kunnanvaltuutettu Micael Westerholm valittiin puolestaan jo syyskokouksessa edelleen jatkamaan yhdistyksen puheenjohtajana.
Yhdistyksen kokouksessa käytiin vilkasta keskustelua ensi vuoden kuntavaaleista ja perussuomalaisten tekemästä hyvästä työstä Mustasaaren kunnan eri elimissä.
– Meillä on kuntavaalityö käynnistynyt hyvin aktiivisissa merkeissä. Viime vaaleissa meillä oli viisi ehdokasta ja jo nyt, kun on vielä reilusti yli vuosi ensi vuoden kuntavaaleihin aikaa, on meillä koossa jo kuusi ehdokasta. Ilman muuta meillä on tarkoitus ainakin tuplata valtuutettujemme määrä, sanoi yhdistyksen puheenjohtaja Micael Westerholm.
Perussuomalaisten näkyvyyttä Mustasaaressa on tarkoitus parantaa järjestämällä toritilaisuuksia, lehtikirjoitteluilla ja yhteistyöllä Vaasan yhdistyksen kanssa.
Tähän mennessä Mustasaaren Perussuomalaisista kuntavaaliehdokkaiksi ovat sitoutuneet Micael Westerholmin lisäksi Heidi Aro, Erkki Rantatupa, Susanna Sariola, Jussi Lammi ja Erkki Korpela.
Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piiriä Mustasaaren yhdistyksen järjestäytymiskokouksessa edusti piirin tiedottaja Juha Rantala.
Mustasaaren Perussuomalaisten järjestäytymiskokouksessa tehtiin henkilövalintoja tälle vuodelle. Kokoukseen ottivat osaa mm. Mikko T., Erkki Rantatupa, Erkki Korpela, Susanna Sariola, Micael Westerholm ja Mikael Ö. – Kuva: Juha Rantala
Kirjoitettu 29.10.2019

Micael Westerholm jatkaa Mustaaren perussuomalaisten puheenjohtajana

Yrittäjä Micael Westerholm jatkaa Mustasaaren perussuomalaisten puheenjohtajana myös vuonna 2020. Kuntavaltuutettu ja eduskuntavaaliehdokas Westerholm valittiin jatkoon yhdistyksen syyskokouksessa yksimielisesti.
Yhdistyksen hallitukseen valittiin Westerholmin lisäksi Erkki Rantatupa, Jussi Lammi ja Susanna Sariola. Henkilökohtaisiksi hallituksen varajäseniksi valittiin Matti Murtoniemi, Heidi Aro ja Mikko Talso.
Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin hallituksessa Mustasaaren yhdistystä edustaa ensi vuonna puheenjohtaja Westerholm, varanaan Sariola.
Piirikokousedustajiksi valittiin yhdistyksen hallituksen jäsenet ja piirikokousedustajien varoiksi yhdistyksen hallituksen varajäsenet.
Toiminnantarkastajana jatkaa Asko Salminen.
Mustasaaren yhdistyksen syyskokouksessa vieraili kansanedustaja Jukka Mäkynen, joka kertoi eduskuntatyöstään ja patisti myös Mustasaaren yhdistystä aloittamaan välittömästi valmistautumisen vuoden 2021 kuntavaaleihin.

– Tietämättään Rinteen vihervasemmistohallitus tekee jo nyt erinomaista vaalityötään meidän perussuomalaisten eteen. Kansa on lopen kyllästynyt katteettomiin lupauksiin ja siihen, että suomalaiset ovat kakkosluokan kansalaisen asemassa omassa kotimaassaan. Meillä on seuraavissa vaaleissa kaikkien aikojen mahdollisuus mullistaa poliittiset asemat myös valtuustoissa.
Mustasaaren yhdistyksen puheenjohtaja Westerholm totesi, että kuntavaalityö on jo aloitettu ja perussuomalaisilla on erinomaiset mahdollisuudet tehdä kunnassa kaikkien aikojen paras tulos.

Juha Rantala


Mustasaaren perussuomalaisten syyskokouksen jälkimainingeissa taloudenhoitaja Mikael Ö, Jussi Lammi, kansanedustaja Jukka Mäkynen, piirin tiedottaja Juha Rantala, Mustasaaren yhdistyksen puheenjohtaja Micael Westerholm, Erkki Rantatupa ja Susanna Sariola.